Nyhed

The Cult i studiet med Bob Rock

Det engelske rockband er i studiet med Bob Rock, blandt andet kendt for samarbejder med Metallica

The Cults seneste album er fortsat "Born Into This" fra 2007, men siden da har gruppen faktisk udsendt ep'erne "Capsule 1" og "Capsule 2", og da bandet netop har underskrevet en ny pladekontrakt med Cooking Vinyl forventes det, at bandet inden længe vil udsende nyt. Den tid nærmer sig nu.

Bandet har undervejs i processen skiftet producer til Bob Rock, der tidligere har været producer for gruppen på flere udgivelser, blandt andet "Sonic Temple" fra 1989, og også har produceret for blandt andre Metallica, Mötley Crüe og Bon Jovi. Det er endnu uvist, hvorfor de er stoppet med at samarbejde med den tidligere annoncerede producer Chris Gross, men bandets kommende album vil udkomme i april 2012.

Bassist Chris Wyse udtaler til musiksiden Planet Rock: "Pladen er snart færdig. Ian Astbury (forsangeren, red.) er sikkert i gang med vokalerne i øjeblikket. Den er sat til at udkomme i april 2012. Pladen har en energi som en blanding af Zep og Stooges, og jeg tror, det viser The Cult på et helt andet niveau."


Bandet, der har gennemgået både en opløsning i 1995 og en genforening i 1999, består i dag af forsanger Ian Astbury, Billy Duffy (guitar), Chris Wyse (bas), John Tempesta (trommer) og Mike Dimkich (rytme-guitar).

ANNONCE