Nyhed

The Foreign Resort er support for The Raveonettes

Indie-rockerne er udvalgt blandt 650 Tak Rock!-bands til at varme op for The Raveonettes på deres kommende Danmarksturné

Royal Beers musikinitiativ Tak Rock! 2011 er netop afsluttet og The Foreign Resort er blevet vinderne, som skal være opvarmningsband for The Raveonettes' på deres kommende Danmarksturné i december.

Sharin Foo fra The Raveonettes er begejstret for valget af The Foreign Resort: "Vi er glade for at kunne støtte op om Tak Rock! og hjælpe et upcoming band på vej. Vi har valgt The Foreign Resort, fordi de har en interessant og iørefaldende lyd, der passer rigtig godt til årets 'Raven in The Grave'-tour."

Band på vej op

The Foreign Resorts unikke lyd, der blander sort firserlyd og klassisk shoegaze, gav genklang på New Yorks støjrock-scene og resulterede samtidig i en pladekontrakt med det amerikanske pladeselskab Monolathe Records. Bandet udgav derfor i oktober en selvbetitlet ep, der blev udgivet i USA og Canada, hvor de også har givet en lang række koncerter i efteråret.

Et band blandt mange

Det er gennem Royal Beers musikinitiativ Tak Rock!, hvor The Foreign Resort har været med siden 2010, at de nu er blevet udvalgt blandt mere end 650 håbefulde rockmusikere til at være support for The Raveonettes.

"Vi har været fans af The Raveonettes, lige siden de udgav Chain Gang Love, og deres lyd har helt klart været en inspiration for os. De er på mange måder vores idoler, og vi glæder os ustyrligt til at turnere med dem til december", udtaler forsanger Mikkel Borbjerg Jacobsen i en pressemeddelelse.

Turnedatoerne er som følger:

01.12  Godset, Kolding
02.12  VoxHall, Aarhus
03.12  Fermaten, Herning
09.12  Posten, Odense
10.12  Vega, København

Se Sharin Foo fra The Raveonettes fortælle om, hvorfor de har valgt netop The Foreign Resort, på Royal Beer TV her.

ANNONCE