Nyhed

The Rock CPH er lukket

Det københavnske spillested for hård rock og metal, The Rock CPH, er ifølge Metalized Magazine og gruppen Blodarv lukket

Der har et stykke tid gået vedvarende rygter om, at det københavnske spillested The Rock CPH, der efter eget udsagn er Skandinaviens største genrespecifikke spillested, bar og natklub inden for hard rock og metal, er ved at lukke.

I går skrev Jakob Schultz på Metalized Magazine Facebook-gruppes væg, at rygterne, der oprindeligt gik på, at The Rock CPH ville lukke den 1. januar, var blevet erstattet med flere uafhængige oplysninger om, at The Rock CPH ville lukke den 24. november, altså i dag.

I dag skriver Blodarv Danish Blackmetal så på selvsamme væg, at de har fået at vide, at gruppen Blodarvs support for Endstille lørdag den 26. november er blevet aflyst på grund af, at The Rock CPH lukker i dag som følge af en konkurs. Samtidig er billetsalget til koncerter på The Rock lukket, som det fremgår af ovenstående billede.


Som Jakob Schultz bemærker i sit indlæg på Facebook, var koncerten med engelske The Dead Lay Waiting i går altså den måske sidste på The Rock CPH nogensinde.

The Rock CPH har endnu ikke skrevet noget om lukningen på sin hjemmeside eller Facebook-gruppe. Spillestedets leder Sidsel Christensen afviser at kommentere sagen over for GAFFA.

Som The Rock CPH skriver på sin hjemmeside, gennemgik det centralt placerede københavnske spillested i 2010 en række omvæltninger, der blandt andet inkluderede en ny ledelse og en strammere genremæssig profil. Om det har haft nogen indflydelse på lukningen, og om der er tale om en reel konkurs, står stadig hen i det uvisse.


Som det fremgår på Facebook, er fredagens arrangement Born Bad CPH, der skulle være løbet af stablen fredag på The Rock CPH, flyttet til Beta.

Hvis nogen har informationer om Newborn Nights med Eletric Hellride + Garrets Green + The Kitty Monroe Circus, der skulle finde sted på The Rock i aften eller andre arrangementer, der er flyttet eller aflyst, opfordrer vi til at smide en kommentar under denne nyhed.

ANNONCE