Nyhed

Thyboe og Mani Spinx udgiver album sammen

Det er igen blevet rama dama ding dong time for storytelleren Kurt Thyboe, der den 5. december udgiver et spoken word-album i samarbejde af Mani Spinx

Den 5. december udkommer frugten af et samarbejde mellem Kurt Thyboe og Mani Spinx i form af et spoken word-albummet "Thyboe vs. Thyboe".

Kurt Thyboe, der er kendt for at svømme i one-liners, udsendte den 19. august spoken word-albummet "Thyboeblaster" i samarbejde med gruppen Grafisk Musik, kommunikationshuset We Love People og pladeselskabet Playground Music.

Denne gang har Thyboe så fundet sammen med Mani Spinx eller rettere sagt: Mani Spinx fandt Kurt Thyboe. I en pressemeddelelse lyder det i bedste Kurt Thyeboe-stil:

"Som fræsende hvide lyn fra den hamrende sorte nat, crasher en mail fra Mads (Mani Spinx, red.) ind i Kurts liv i en tilfældig dag i oktober 2008. Kurt, jeg fornemmer, du har mystik i dig, din stemme fascinerer mig, din stil, din attitude, bare så anderledes, du' bare så meget dig selv. Fire dage senere endnu en mail … why don't you and I rock-n-roll?"

De to mødtes helt tilbage i 2009 for at indspille albummet, som nu udkommer på Warner Music Denmark. Albummet handler som titlen primært om Thyboe selv og hans kamp mod de indre demoner.

"Da jeg var 64 røg jeg ud i et dæmonisk ride. Jeg drak 5 flasker vin om dagen ... ja og så blev jeg også afhængig af coke. Man, I did the tango with the demons!," udtaler Thyboe i forbindelse med den forestående udgivelse.

"Thyboeblaster" fik tre stjerner af GAFFAs anmelder Ivan Rod og følgende ord med på vejen:

"Der er af samme grund blevet noget uraffineret, men også vildt autentisk over albummets form og indhold. Noget meget kvalificeret. Men altså også uraffineret. Kurt Thyboe er – ikke overraskende – (selv)højtidelig, fandenivoldsk, tegneserieagtig. Uanset om han taler om champs, tyrefægtere eller combat kids. Når han taler i samme rum, som beatsnedkerne arbejder, kommer der ikke desto mindre noget meget andet og mere ud af ordene: En medrivende mandehørm."

Hvis man er vild med Kurt Thyboes oneliners og ikke kan vente til den 5. december, kan man slå tiden i hjel med denne Kurt Thyboe-generator, der kan generere Thyboe-onelines.

ANNONCE