Nyhed

Tue West gennemgår sit nye album sang for sang

Sangeren og sangskriveren guider dig igennem sin nye plade "Ikke Regulere Mere"

Den danske sanger og sangskriver Tue West har netop udgivet sit femte studiealbum "Ikke Regulere Mere", som han selv har udarbejdet og produceret. Musikalske og visuelle inputs og idéer er kommet fra kunstner og tegner Rasmus Sørensen, og albummet er mikset af Mads Nørgaard.

Tue West har skrevet en track by track til albummet, som du kan læse i GAFFAs artikelsektion. Her kommer de første tre numre:


ET BEHOV FOR AT REGULERE

Denne sang har flere motiver. Det er både et opråb til min egen tendens til at regulere og i dette tilfælde regulere musikken og sangskrivningen. Og samtidig er lyden på nummeret så tilpas mærkelig at den måske alligevel vrister sig fri af den tendens.
Sangen kan måske også høres som en samfundsrelevant sang, men som udgangspunkt er emnet ret indskrænket, nemlig om en almindelig skriveproces.
Og så åbner den jo albummet og det gør den forhåbentlig med et budskab om at nu kan alt ske..

DØDEN SKILLER OS AD

Så begynder socialrealismen. En trist historie om en skilsmisse på et broget grundlag.
Hverdagens små og ligegyldige irritationsmomenter kan i nogle tilfælde koste dyrt og det er emnet i denne sang. Og det er også historien om en endelig beslutning og de mulige konsekvenser.


Det er desuden det eneste nummer på albummet, hvor jeg har indspillet rigtige trommer. Jeg måtte klippe dem til døde, da albummet generelt er så stramt at det ville vælte ideen, hvis der kom det mindste liv i det element.
Til gengæld er basrollen bærende og livlig, hvilket er en stil der også hænger ved på flere af de andre sange.

UENDELIG LANG TID


En sang om den voksne mand der drømmer sig tilbage til ungdommen på ærlig vis, med en vis opremsning af de fordele og ulemper man møder i alle stadier af livet.
Og et lille hint til at nyde det..
De fire første sange er medproduceret af Rasmus Bjørnholdt Sørensen, der også har lavet artwork til albummet, og det her er et af de numre han har sat et stort fingeraftryk på.

Læs hele guiden i GAFFAs artikelsektion

ANNONCE