Nyhed

Black Eyed Peas trækker sig fra Jackson-hyldest

Aflysningen er endnu et slag mod den i forvejen famøse Michael Jackson-hyldestkoncert, der finder sted på lørdag

Black Eyed Peas har meldt afbud til den famøse Michael Jackson-hyldestkoncert, der finder sted på Cardiff's Millennium Stadium på lørdag den 8. oktober.

Det vides endnu ikke, hvorfor gruppen meldt afbud. Ifølge BBC har arrangangørerne blot meddelt, at Black Eyed Peas aflyser på grund af "uundgåelige omstændigheder".

Chris Hunt, der er direktør for arrangøren Global Live Events udtaler:

"Det er med beklagelse, at vi meddeler, at Black Eyed Peas er fjernet fra "Michael Forever"-programmet, men jeg ser frem til en stor aften med andre monumentale kunstnere."

Blandt de optrædende ved koncerten er Christina Aguilera, Cee Lo Green, Smokey Robinson, Leona Lewis, JLS og flere andre.

Koncerten har i forvejen været plaget af skandaler. Som GAFFA tidligere har skrevet, havde Global Live Event sat Kiss på programmet. Det udløste et ramaskrig blandt Jacksons fans, da Kiss-forsanger Gene Simmons har udtalt, at han ikke er i tvivl om, at Jackson har forulempet børn, og Global Live Event måtte derfor fjerne Kiss fra plakten igen.

Michael Jacksons to brødre Jermaine og Randy og hans søster Janet Jackson har ikke tænkt sig at deltage i arrangementet. De synes, det er dårligt timet, da retssagen mod Michael Jacksons læge Conrad Murray, der er anklaget for uagtsomt manddræb i forbindelse med Michael Jacksons død, netop nu finder sted. 

 

ANNONCE