Nyhed

Coldplay har lavet et Rihanna-covernummer

Coldplay kvitterer for duetten "Princess Of China" med en coverudgave af Rihannas nyeste single "We Found Love"

Der er opstået sød musik og synergieffekter i mødet mellem det let poppede rockband Coldplay og popstjernen Rihanna, og det har Coldplay kunnet mærke.

Nummeret "Princess Of China" fra gruppens helt nye album "Mylo Xyloto" er krydret med en gæsteoptræden af Rihanna. Det har vist sig at have en vis effekt, da nummeret på trods af sin manglende status som single ifølge Rihanna Daily rangerer som det 4. bedstsælgende nummer på iTunes pt.

Det er Coldplay taknemmelige for, og derfor valgte de, da de lagde vejen forbi BBC's Radio 1 Live Lounge, at spille en coverudgave af Rihannas nyeste single "We Found Love". Coldplay-versionen er ganske anerledes end den, Rihanna og Calvin Harris udgav. Rihannas "We Found Love" ligger i denne uge på en førsteplads over bedst sælgende enkeltnumre på iTunes i USA, England, Frankrig, Canada, Danmark, Finland, Irland, New Zealand, Norge og Schweiz.


GAFFA bragte for nylig et interview fra Music Week, hvor Chris Martin udtalte sig om "Princess Of China" og samarbejdet med Rihanna:

"Princess of China" (feat. Rihanna) – Jeg skrev den faktisk til Rihanna, men så blev jeg lidt for glad for den selv. Og da det blev klart for mig, at temaet var et pars tilbage- og fremgang, tog det mig omkring et års tid at samle modet til at spørge hende, om hun ville være med. Jeg spillede det for hende på klaver i Los Angeles. Det var ret nervepirrende, og så sagde hun: "Åh okay, ... Yeah!"

Lyt til Coldplays coverudgave af "We Found Love" og Rihannas egen udgave af nummeret nu:


 


ANNONCE