Nyhed

Forsalget til GAFFA Galla er startet

Optakten til GAFFA Prisen 2011 er netop begyndt, og du kan nu købe din billet til det store gallashow i Bremen Teater

I år er det 21. gang, at GAFFAs læsere skal kåre årets navne i musikverdenen. Dermed er GAFFA Prisen en af de mest hæderkronede og traditionsrige priser på hjemlig grund. Det er dog kun anden gang, at der afholdes et gallashow i forbindelse med prisuddelingen. Showet afholdes torsdag den 8. december i Bremen Teater i København.

Traditionen tro er det læserne, der er dommere, når GAFFA uddeler priser til de bedste præstationer inden for en lang række musikkategorier. I alt uddeles 20 priser fordelt på 13 danske og 7 udenlandske kategorier. Som et ekstra krydderi er der også en pris til en ung kunstner, arrangør, forening eller spillested, der har gjort en ekstraordinær indsats for musiklivet i Danmark i det forløbne år – Årets Skulderklap.

Ligesom sidste år er Anders Breinholt vært for gallashowet og vil præsentere de enkelte priser og overrække GAFFA-statuetterne til vinderne. I lighed med sidste år vil en lang række aktuelle kunstnere optræde live til showet, og disse navne offentliggøres løbende.

Juryer, kategorier, nominerede og vindere

GAFFAs redaktion indstiller på baggrund af kunstnernes præstationer i perioden 1. januar 2010 - 1. november 2011 en liste, som vil blive offentliggjort den 2. november. Herefter er det op til læserne at kåre deres favoritter. Brugerafstemningen, som finder sted på nettet, er åben i perioden fra 4. november til 5. december.

I 2010 var Kashmir, Medina og Trentemøller nogle af de navne, som kunne bringe en statuette med hjem. Læs mere om GAFFA Prisen 2010 her.

GAFFA vil løbende offentliggøre nye detaljer om det store gallashow.

Billetter til gallashowet inkl. afterparty købes via Billetlugen.dk

For yderligere info – GAFFA.dk/prisen

ANNONCE