Nyhed

Hør seks nye Coldplay-numre på GAFFA.dk ugen ud

Fra og med i dag og ugen ud kan du høre et nyt nummer fra Coldplays længe ventede femte album "Mylo Xyloto", der er på gaden på mandag

Mandag den 24. oktober udgiver Coldplay deres femte album "Mylo Xyloto", opfølgeren til 2008-udgivelsen "Viva La Vida Or Death And All His Friends", der blev det mest solgte album på verdensplan det år, hvor det nåede at sælge over seks millioner eksemplarer ifølge allmusic.com. Og siden har salgstallet ifølge Wikipedia rundet de ni millioner.

GAFFA har fået lov til at spille seks nye numre fra det nye album, ét om dagen, til og med søndag den 23. oktober. Vi lægger ud med "Hurts Like Heaven". Om det har Coldplay-sanger Chris Martin udtalt til journalist Stephen Jones:

"Det er åbningsnummeret på pladen. Det er vores måde at kalde til kamp over for hinanden. Jeg tror, det er en slags... opvarmningsøvelser, rent musikalsk."

Du kan høre "Hurts Like Heaven" nedenfor til og med midnat natten til onsdag den 19. oktober. Her kan du nå høre et nyt nummer til og med midnat natten til torsdag og så videre. Links til de følgende Coldplay-numre dukker op hver midnat på en fremtrædende plads på GAFFA.dk.

ANNONCE