Nyhed

Kathleen Edwards til Vega

Den canadiske singer-songwriter gæster København til marts

Den canadiske folk-rock-singer-songwriter Kathleen Edwards har for nylig været opvarmning for Bon Iver på hans USA-turné og drager meget snart videre med Bon Iver på hans Europatour, der rammer Falconer Salen i København 5. november til en udsolgt koncert.

Til marts kommer Edwards så tilbage til Danmark som hovednavn, nærmere betegnet til en koncert i Lille Vega i København 10. marts.

Edwards debuterede i 2003 med albummet "Failer" og gav samme år koncert på det, der blev den sidste Midtfyns Festival. I 2005 blev albummet fulgt op af "Back To Me" og i 2008 af "Asking For Flowers". Alle tre album har fået fine anmeldelser, også af GAFFA, og til januar udgiver hun sit fjerde album, "Voyager".

Kathleen Edwards' seneste album "Asking For Flowers" fik fire stjerner af GAFFAs Finn P. Madsen, der blandt andet skrev: "Med et træfsikkert hold af musikere, bestående af bl.a. Benmont Tench (Tom Petty), Don Heffington (Bob Dylan) og produceren Jim Scott, får Kathleen Edwards sat eminent lyd til billederne af opbruddet, hjemveen og savnet på Run, Oh, Canada og den berusende albumlukker Goodnight California." Og så må vi jo håbe, hun kan leve op til forventingerne på fireren.

Billetsalget til koncerten begynder fredag den 21.oktober klokken 10 via GAFFA Live.


ANNONCE