Nyhed

Kom til netværksmøde for selvudgivere i Aarhus

Promus søsætter nu et nyt initiativ, der skal samle gør-det-selv-folket i et brugerdrevet netværk

På baggrund af pladebranchens generelle krise og nedtur, kombineret med stadig flere nye teknologiske muligheder, vælger flere musikere at gøre tingene på egen hånd (D.I.Y. – do it yourself, red.).

Netop fordi mange vælger denne måde at få musikken ud på, bliver der genereret en masse viden og kompetencer, som må kunne bruges af andre, og dermed ikke gå til spilde. Det nye initiativ hedder DIY Unite!.

"Der kan være rigtig mange fordele i at selv stå for sin udgivelse – dels i forhold til rettigheder, dels i forhold til kunstnerisk kontrol – men der er også mange udfordringer, da man jo selv skal være både pladeselskab og artist, og dermed involvere sig i alle led af processen med at udsende sin musik – udover at spille. Det betyder desværre mange gange, at det ikke altid lykkes med "selvudgivelsen". Det vil vi forsøge at rette op på med DIY Unite! som et netværk, hvor aktører kan hente hjælp og støtte fra hinanden – og selvfølgelig bruge Promus' faciliteter og sparring i processen", udtaler Jesper Mardahl, leder af Promus.


DIY Unite! er et løst netværk, faciliteret af Promus, hvor det er op til dem, der har erfaringerne, at dele ud af dem og måske selv blive inspireret og skabe nye kontakter. Promus kan stille kontorer, bøger, rapporter og sparring til rådighed for netværket, og vil desuden jævnligt afholde kurser, der kan være af relevans for netværkets medlemmer.

Så er man selvudgiver med mange eller få erfaringer, eller er man på vej ad DIY-vejen og har brug for et råd om nye muligheder, så kom forbi Vester Allé 15 i Aarhus, torsdag den 6. oktober kl. 16-18.

ANNONCE