Nyhed

Kom til New Water Night i København

Oplev en aften med nye danske kunstnere i Pumpehuset den 3. december

Til arrangementet New Water Night i København vil man få mulighed for at opleve otte til ti nye danske artister og bands, der vil optræde på tre forskellige scener.

Det fulde program for aftenen vil blive offentliggjort i løbet af efteråret, men allerede nu er aarhusianske Asbjørn annonceret som en del af aftenens program. 

De første navne

Asbjørn har tidligere i år optrådt på blandt andet Spot Festival, NorthSide Festival og til Oppenheimers Eftermiddag under navnet Asbjørn And The Strange Ears, som fik disse ord af GAFFAs Julius Stefan Nielsen: "et bemærkelsesværdigt og spændende bekendtskab, der har fremtiden for sig."

Asbjørns kommende debutalbum laves i samarbejde med Jonas Tranberg (Efterklang, Murder) og forventes ude i foråret 2012. 

Københavnske Shanghai (billedet) er også på plakaten til New Water Night. Duoen udgav tidligere på året ep'en "The Priest", og de forventer at have et debutalbum klar i 2012.

GAFFAs anmelder, Simon Christensen, gav dem følgende beskrivelse med på vejen: "Melodisk og teatralsk storhed med psykedelisk guitar, popmusikkens patenter og velproduceret grandeur."

Arrangementet løber af stablen lørdag den 3. december i Pumpehuset i København. Dørene åbner kl. 20:00, og forsalg af billetter starter den 2. november via Billetlugen.dk. 

ANNONCE