Nyhed

Lyt til Coldplays nye sang "Don't Let It Break Your Heart"

De næste 24 timer kan du høre et spritnyt Coldplay-nummer på GAFFA.dk

I morgen, mandag den 24. oktober udgiver Coldplay deres femte album "Mylo Xyloto", opfølgeren til 2008-udgivelsen "Viva La Vida Or Death And All His Friends", der blev det mest solgte album på verdensplan det år, hvor det nåede at sælge over seks millioner eksemplarer ifølge allmusic.com. Og siden har salgstallet ifølge gruppens pladeselskab EMI rundet de ni millioner.

GAFFA har fået lov til at spille seks nye numre fra det nye album, ét om dagen, fra midnat til midnat, til og med søndag den 23. oktober. Vi begyndte tirsdag den 18. oktober med "Hurts Like Heaven", fortsatte onsdag med "Us Against The World", torsdag og fredag med "Charlie Brown" (den fik lige lov at køre to dage) og i går med "Up In Flames". I dag gælder det albummets næstsidste nummer "Don't Let It Break Your Heart", om hvilken Coldplay-sanger Chris Martin har udtalt til journalist Stephen Jones:

– Jeg tror, vi ønskede at skabe et album med en glad slutning denne gang, og jeg tror faktisk, vi har gjort det, hvilket jeg aldrig troede, vi ville gøre. Uanset af hvilken årsag, så er det sket og ... det var meget sent om dagen, og det er rart, at det er en sang, hvor du bare slår på alt så hårdt, som du kan, hvilket for et band som Coldplay er en meget behagelig ting.


Tracklisten til "Mylo Xyloto" er i øvrigt som følger:

1. Mylo Xyloto
2. Hurts Like Heaven
3. Paradise (har været ude som single siden september)
4. Charlie Brown
5. Us Against The World
6. M.M.I.X.
7. Every Teardrop Is A Waterfall (har været ude som single siden juni)
8. Major Minus
9. U.F.O.
10. Princess Of China (feat. Rihanna)
11. Up In Flames
12. A Hopeful Transmission
13. Don't Let It Break Your Heart
14. Up With The Birds

Rigtig god lyttelyst, og giv endelig din mening til kende om det nye nummer i kommentarfeltet. I morgen slutter vi nedtællingen med albummets allersidste nummer, "Up With The Birds".


Opdatering:
Linket er nu udløbet, men du kan lytte til "Up With The Birds" her.

ANNONCE