Nyhed

Lyt til Coldplays nye sang "Up In Flames"

De næste 24 timer kan du høre et spritnyt Coldplay-nummer på GAFFA.dk

Mandag den 24. oktober udgiver Coldplay deres femte album "Mylo Xyloto", opfølgeren til 2008-udgivelsen "Viva La Vida Or Death And All His Friends", der blev det mest solgte album på verdensplan det år, hvor det nåede at sælge over seks millioner eksemplarer ifølge allmusic.com. Og siden har salgstallet ifølge gruppens pladeselskab EMI rundet de ni millioner.

GAFFA har fået lov til at spille seks nye numre fra det nye album, ét om dagen, fra midnat til midnat, til og med søndag den 23. oktober. Vi begyndte tirsdag den 18. oktober med "Hurts Like Heaven", fortsatte onsdag med "Us Against The World" og torsdag og i går med "Charlie Brown" (den fik lige lov at køre to dage). I dag gælder det "Up In Flames" om hvilken Coldplay-sanger Chris Martin har udtalt til journalist Stephen Jones:

– Vi skrev den sang som det sidste til albummet, og så indspillede vi den i fem lande på syv dage. Det var sjovt. Det var her, vi vidste, at vi ville kunne afslutte pladen, for Will (Champion, trommeslager, red.) – som er den i bandet, der er sværest at gøre tilfreds – sagde, da han hørte sangen: "Okay, vi kan slutte nu" – fordi jeg tror, han kan lide det rum, der er i sangen.

Tracklisten til "Mylo Xyloto" er i øvrigt som følger:

1. Mylo Xyloto
2. Hurts Like Heaven
3. Paradise (har været ude som single siden september)
4. Charlie Brown
5. Us Against The World
6. M.M.I.X.
7. Every Teardrop Is A Waterfall (har været ude som single siden juni)
8. Major Minus
9. U.F.O.
10. Princess Of China (feat. Rihanna)
11. Up In Flames
12. A Hopeful Transmission
13. Don't Let It Break Your Heart
14. Up With The Birds

Rigtig god lyttelyst, og giv endelig din mening til kende om det nye nummer i kommentarfeltet. I morgen følger "Don't Let It Break Your Heart".

Opdatering: Linket er nu udløbet, men du kan høre "Don't Let It Break Your Heart" her.

ANNONCE