Nyhed

Metallica-fans går amok

En aflysning af en Metallica-koncert grundet tekniske problemer udløste voldsomme optøjer i New Delhi i Indien

En aflysning af en Metallica-koncert i Indien udløste voldsomme optøjer, hvor flere mennesker blev kvæstet, da tusinder af skuffede fans gik amok og smadrede udstyr og scene.

Koncerten skulle have fundet sted i fredags som optakt til det indiske Formel 1-Grand Prix og skulle have været Metallicas første koncert i Indien nogensinde.

Tekniske problemer

Arrangørerne måtte kort før koncertstart aflyse koncerten. Den officielle forklaring lød på tekniske problemer, men flere mener, at der var solgt for mange billetter til koncerten. På dette tidspunkt var anslået cirka 25.000 mødt frem for at overvære koncerten, skriver BBC.

Aflysningen kom ifølge en pressemeddelelse også bag på bandet:

"Vi fik besked om, at der var problemer med publikums sikkerhed. DNA (DNA Entertainment Network, red.) informerede os om, at en barrikade foran scenen ikke kunne repareres i tide. Vi er dybt skuffede, for vi glædede os lige så meget som vores fans til denne første oplevelse i Indien."

Fire anholdt i sagen

Politiet i New Delhi har anholdt fire personer fra eventbureauet DNA Entertainment Network, der stod bag Metallica-koncerten.

Imens sagen nu er ved at blive efterforsket, har de indiske myndigheder anmodet Bank of India om at indefryse de konti, der har tilknytning til weekendens aflyste koncert.

ANNONCE