Nyhed

Mikkel Møl og Lydmor spiller for frivilligheden

I et samarbejde arrangerer Ungdommens Røde Kors og KnowTheirName koncerter, der sætter fokus på frivilligheden og præsenterer publikum for de mange muligheder, de har for at bidrage

"URK Præsenterer" er navnet på et nyt musikalsk samarbejde mellem Ungdommens Røde Kors og KnowTheirName, der præsenterer upcomming bands, der spiller frivilligt for frivilligheden i arrangementer, hvor publikum bliver præsenteret for de mange muligheder, der er for at hjælpe sårbare børn og unge gennem Ungdommens Røde Kors.

Første arrangement finder sted på Headquarters i Aarhus fredag den 25. november, hvor man vil kunne opleve aarhusianske Lydmor (billedet), sanger, sangskriver og guitarist Mikkel Møl samt Waldo and Marsha.

"Musikerne deler frivilligt ud af det, de er bedst til, ganske som alle andre frivillige i Ungdommens Røde Kors. For "URK Præsenterer" handler ikke om at komme ud og rasle med bøssen, men om at vise, at frivillighed i URK er mange ting, og alle har mulighed for at bidrage med det, de er gode til," siger Louise Højmark, der er pr-ansvarlig for Ungdommens Røde Kors i Aarhus.

Samarbejdet mellem Ungdommens Røde Kors og KnowTheirName er allerede afprøvet en gang, da Ungdommens Røde Kors afholdte den landsdækkende event "Frivillighedens Ansigter", hvor Pil & Live, Mads Björn og Your Laundry spillede i forbindelse med en fotoudstilling på Store Torv i Aarhus. Det banede vejen for "URK Præsenterer", der altså slår dørene op til det første arrangement den 25. november på Headquarters.

 

 

 

ANNONCE