Nyhed

Pato med flere synger gratis for regnskoven

Roxy Jules, Pato Sibenhaar, Maria Timm, CallmeKat, Lydmor, Boho Dancer, Forest Beat og DJ laptop giver koncert i Aarhus og København til fordel for bevaring af regnskoven

Til november afholder den 28 år gamle forening Verdens Skove (tidligere Nepenthes, red.) arrangementet Musik For Verdens Skove. Det sker den 22. november i København og 23. november i Aarhus, når Verdens skove slår dørene op for koncerter på henholdsvis Vega og Train, der skal sætte fokus på bevarelse af regnskoven.

Blandt de optrædende til arrangementerne vil være være Roxy Jules, Pato Sibenhaar (billedet), Maria Timm, CallmeKat, Lydmor, Boho Dancer, Forest Beat og DJ laptop, og der vil også være tromme- og danseshow og regnskovsplanter.

Der er fri entré til arrangementerne forstået på den måde, at man i døren har mulighed for at donere et beløb til Verdens Skove, der vil gå til regnskovsbevarelse i Nicaragua i samarbejde med de lokale bønder. Man bestemmer selv beløbets størrelse. Når man donerer har man mulighed for at se, hvor stort et areal ens beløb vil bevare. 

Desuden vil der være salg af T-shirts, kalenderer, regnskovsplantefrø, et støtte album med 15 danske bands og andet merchandise, der også vil bidrage til bevaring af regnskov.

Arrangementerne afholdes i anledningen af relanceringen af regnskovskampagnen, der i 80'erne og 90'erne fik mange danskere engageret i regnskovsbevarelse, og 2011 er desuden FNs internationale skovår. De bevarede områder fra dengang står stadigvæk, og projektet betragtes derfor som en meget succesfuld miljøkampagne.


Læs mere om de to arrangementer her.

 

ANNONCE