Nyhed

Red Hot Chili Peppers i fin liveform

Efter en gedigen koncert i Sverige tirsdag den 11. oktober er rockbandet nu klar til at spille i Jyske Bank Boxen i Herning

De fire drenge (med en for nylig udskiftet guitarist) i Red Hot Chili Peppers udgav den 29. august deres 10. studiealbum "I'm With You", som indtil videre har klaret sig ganske godt. De er draget på en længerevarende turné, der nu har ført dem til Skandinavien. 

På fredag den 14. oktober kl. 20.00 giver Red Hot Chili Peppers koncert i Jyske Bank Boxen i Herning. Det amerikanske rockband gav koncert i Sverige i går den 11. oktober. 

Mere end en velsmurt maskine

Koncerten i Sverige, der fandt sted på Globen i Stockholm, har fået tildelt 4 stjerner af GAFFAs anmelder Hans Larson, der blandt andet skriver, at bandet ikke kun er velsmurt som en maskine, men også formår at give sig hen til publikum, som de respekterer. 

Jimmi Björkman skriver blandt andet, at de nye sange har svært ved at slå ordentligt igennem, men bandet kommer igen, når de hiver gamle sange frem fra deres store bagkatalog med eksempelvis sangen "Breaking The Girl" fra deres gennembrudsalbum "Blood Sugar Sex Magic" fra 1991.

Energisk firkløver

"Bandmedlemmerne har svært ved at stå stille, og 48-årige Anthony Kiedis - med sit nye Frank Zappa-overskæg og Misfits-pandehår - springer rundt på scenen mellem sangene af ren eufori", skriver GAFFAs Hans Larson.

Og som det måske kan tydes, er Red Hot Chili Peppers' medlemmer stadig i stand til at give en energisk rockkoncert, hvor der bliver ydet, for at publikum kan nyde.

Billetter til koncerten i Herning på fredag den 14. oktober kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE