Nyhed

Rihanna begejstrede i Boxen

Lutter fire- og femstjernede anmeldelser til Barbados-stjernen i Herning

Fredag aften gæstede den Barbados-fødte popstjerne Rihanna Jyske Bank Boxen i Herning, og hun leverede varen, skriver anmelderne. Rihannas spektakulære og ofte ganske letpåklædte show får lutter fire- og femstjernede anmeldelser.

Ekstra Bladets ellers ofte ganske kritiske Thomas Treo uddeler fire stjerner og skriver blandt andet:

"Hitmageren havde en udstråling som Las Vegas, og der var jackpot både hvad angik scenografi og koreografi i et spændstigt, dynamisk og farverigt show, der dog led noget under, at det 110 minutter lange kostumebal krævede, Rihanna brugte meget tid i garderoben. Vi kan i den forbindelse afsløre, at brunetten lod vintertøjet blive hjemme til fordel for kreationer i den mere beskedne og pikante afdeling."

BT's Jeppe Elkjær Andersen tildeler også koncerten fire stjerner med blandt andet følgende ord:

"Adskillige sæt tøj, både meget korte, lange og nærmest ikke eksisterende kjoler blev luftet af pop-stjernen. Ligesom dusinvis af forskelligt sceneudstyr som en kamptank, der spyede røg og skød t-shirts ud til publikum, neonlys og jerngitre, et bevægeligt gulv og ikke færre end otte storskærme, der veksledes mellem, gjorde hele oplevelsen på scenen til guf for øjet."

Alt om Hernings Fie Rasmussen er endnu mere tilfreds og giver fem stjerner til koncerten. Hun skriver blandt andet:

"Selv om koncerten gik meget op i neonfarver, dans og lir, så er det bestemt ikke noget Rihanna har gjort for at dække over manglende talent. Sangerinden har en fantastisk stemme, som ikke lod sig påvirke synderligt af den megen motion på scenen. Især under hits som Unfaithful viste hun, hvad hendes stemme i virkeligheden kan. Det var smukt og afvekslende at se hende uden en masse gøgl på scenen, kun iført en lang, gul kjole og en masse talent."

Endelig uddeler GAFFAs Michael José Gonzalez også fem stjerner, og han har følgende konklusion om Rihanna og showet:

"Det kan ikke være mange, der går fra aftenens koncert skuffede eller i dårligt humør. Rihanna og hendes musik er måske ikke stor kunst, men mindre kan også gøre det, og aftenens storslåede og opløftende show var uden tvivl femstjernet underholdning.

Gaga og Beyoncé, watch the throne!"

Læs nogle publikumsreaktioner i GAFFAs artikelsektion.

 

ANNONCE