Nyhed

Sensation – et flot, men ensformigt show

GAFFAs anmelder er moderat positiv over for det spektakulære dj-show i Parken

I aftes og i nat lagde Parken i København atter rum til det spektakulære dj-show Sensation med masser af visuelle effekter og dj's som Martin Solveig og Mark Knight blandt hovednavnene. GAFFAs anmelder Anders Bøgh er forholdsvis tilfreds med showet, som han tildeler fire stjerner. Han mener dog, at showets visuelle aspekter overskygger de musikalske.

Anders Bøgh skriver blandt andet:

"At begive sig imod Sensation i Parken er en oplevelse man aldrig bliver træt af. Det er ellers kun til udsolgte fodboldkampe at man oplever så mange mennesker i ensfarvet tøj bevæge sig gennem byen, forskellen er bare at til Sensation spiller alle på samme hold. Og med de billeder og filmklip man havde set fra årets show, afholdt i blandt andet Amsterdam tidligere på året, så var forventningerne skruet højt op. Arrangørerne havde nemlig lovet at der var skruet op for effekterne i forhold til sidste år, hvor man netop spillede lidt på den fællesskabsfølelse som starter allerede inden man kommer ind i Parken, når man på gaderne går side om side med andre hvidklædte."

Flot, men ensformigt show

Anders Bøgh fortsætter:

"Og showet var da ganske rigtigt også fantastisk, som billeder derfra også afslører. Sensation leverer år efter år et lys-, og lasershow uden sammenligning. I år tilsat springvand, gigantiske glowsticks delt ud til publikum og en himmel af lysende glober der kunne bevæge sig uafhængigt af hinanden og skabe varierende rumligheder og oplevelser. Men måske var forventningerne skruet for højt op, måske er undertegnede bare blevet forvænt, nu hvor Sensation efterhånden er blevet en fast tilbagevendende tradition, men årets show var også en anelse ensformigt. Hvor man de andre år ofte blev overvældet over de showhøjdepunkter som kommer løbende igennem aftenen, så havde man efter en times tid ligesom set det hele i år."

Læs hele anmeldelsen i GAFFAs anmeldelsessektion.

ANNONCE