Nyhed

Spil Dansk Dagen nærmer sig

Ny musik dominerede sidste år på Spil Dansk Dagen, der i år afholdes den 27. oktober

Torsdag den 27. oktober fejres for 11. gang Spil Dansk Dagen, hvor komponistforeningen KODA hylder dansk musik.

Over hele landet kan man høre danskproduceret musik, lige som man kan lytte til det på radiostationerne P3, P4 og P2 samt Radio 100 og Radio Soft.

Det er ikke en forudsætning, at der synges på dansk eller at musikerne er danskere, blot at der er tale om musik skabt af danske komponister eller sangskrivere.

DR fejrer med koncert

I år markerer DR dagen med en direkte transmitteret koncert med en række fremtrædende repræsentanter for håndværket i DRs Koncertsal den 22. oktober.

På plakaten er Rasmus Seebach, Tina Dickow, Marie Key, Annika Aakjær, Peter Sommer, Poul Krebs samt et Sebastian-medley ved Rasmus Nøhr, Rasmus Dissing og Rasmus Walther - alle bakket op af DR UnderholdningsOrkestret.

Sidste års top tre

Det var en række nyere navne, der i 2010 stod stærkt på Top 10-listen over de mest spillede sange på P3 og P4 på Spil Dansk Dagen.

Førstepladsen blev indtaget af Ignug med nummeret "A Kiss With Pizazz". Sidste år vandt Ignug KarriereKanonen, gruppen begejstrede på Roskilde Festival, og netop "A Kiss With Pizazz" var blandt Ugens Uundgåelige på P3.

Det næstmest spillede nummer på Spil Dansk Dagen blev "Redningsklar" med Love Shop.

Tredjepladsen på listen blev indtaget af Søren Huss med sangen "Et Hav Af Udstrakte Hænder".

Læs mere om dette års Spil Dansk Dagen 2011 her.

ANNONCE