Nyhed

Tyrants & Kings udgiver nyt album

Det danske band kommer nu med opfølgeren til deres roste debutalbum

Tyrants & Kings er nu klar med album nummer to. Bandet, der består af Dennis Kasten, Mads Valther, Jens Larsen og Rune Højmark, udgav deres selvbetitlede album i april 2009, der er tænkt som den første af tre albums, der hænger sammen.

Debutpladen blev desuden anmeldt af GAFFA, hvor Finn P. Madsen skrev i sin firestjernede anmeldelse

"Dennis Kastens sandpapirsvokal står i fin kontrast til de livagtige arrangementer, der svinger som bare dén på "Kill Me If You Can, Drink It All Away" og "I Wish It Was The Blues". Landevejen er støvet, natten sort som kul, og djævelen spøger på den dystre "Off In The Night", der fungerer som Tyrants & Kings' svendestykke på en stilsikker debut, der må redde dem det halve kongerige."

"Phosphor Anthems"

Forsanger Dennis Kasten siger om det nye album:

"Vores debut var en folk-/rockplade præget af et kulsort livssyn. På "Phosphor Anthems" er livssynet stadig kulsort, vi har bare fjernet "folk" og sat strøm til guitarerne. "Phosphor Anthems" er et dystert, tungt og støjende rockalbum, der vil appellere til elskere af rockmusik."

"Phosphor Anthems" udkommer i Danmark den 17. oktober og udgives af det nye selskab Nordic Music Society.

Release-koncert

Den 21. oktober kl. 20.00 spiller Tyrants & Kings releasekoncert i den gamle stationsbygning på Lygten i Københavns nordvest-kvarter. Allerede inden kan man høre bandet ved to koncerter på henholdsvis Templet i Lyngby den 14. oktober og på KB18 i Kødbyen i København den 20. oktober.

ANNONCE