Nyhed

Enhedslisten inviterer til fest i Vega

Blandt andre Trentemøller, Emma Acs og Djuna Barnes vil stå for godt til øregangene, når der afholdes slutspurtsfest for Enhedslisten på Vega

På fredag den 9. september inviterer arbejderbevægelsens gamle højborg, Vega, til slutspurtsfest for Enhedslisten, hvor en række musikere vil sørge for musikken i løbet af aftenen.

Enhedslisten holder festen for at markere, at valgkampen går ind i sin afgørende fase, og giver medlemmer, frivillige og sympatisører mulighed for at feste og støtte op om deres parti. 

Om arrangementet udtaler dj Djuna Barnes i en pressemeddelelse:


"Jeg er jo dommedagsteoretiker, så for mig og mine mareridt er det utroligt vigtigt, at der kommer en ny regering, der tager den globale opvarmning og miljøpolitik alvorligt og ikke blot reducerer dagsordenen til en ulidelig debat om for eksempel vækst, skattelettelser og integration. Tre ord der for mig at se godt kunne slettes fra det danske sprog. De er fuldstændigt overflødige. Fat det nu: Det kommer til at regne de næste 100 år. Og vi bliver alle sammen fattigere. Las os nu få det bedste ud af det, skrue lidt ned for tempoet, finde nogle holdbare løsninger og komme hinanden lidt ved".

Johanne Schmidt-Nielsen, som er politisk ordfører for Enhedslisten siger:

"Der er brug for masser af energi i valgkampens sidste uge. Valget er ikke vundet, før de sidste krydser er sat. Og hvad er bedre til at skabe energi end en god fest? Og så er det samtidig en rigtig god måde at få hilst på de mange nye medlemmer og støtter, der også vil have en ny regering og et stærkt Enhedslisten.


De navne, der står for at levere musikken i løbet af aftenen er Trentemøller, Benny Holst, Kira Skov, Djuna Barnes, Ras Money, Wobble Squad, Rita Blue & DixOne, Pato, DJ Esben Weile Kjær & Emma Acs, Anika Lori & Lasse Legeplads, Christian d'OR med flere.

Festen finder sted på Vega i København fredag den 9. september klokken 20-04.

Entré 50 kr.


ANNONCE