Nyhed

Fallulah giver gratis koncert til Røde Kors-indsamling

Den danske sangfugl håber på, at hun kan virke som en ekstra gulerod for landets gymnasieelever

Fallulah giver en gratis koncert på det gymnasium i Danmark, der formår at levere flest indsamlere til Dansk Røde Kors' årlige indsamling søndag den 2. oktober, hvor det gymnasium, der stiller med flest indsamlere, får sig en noget usædvanlig gymnasiefest, når indsamlingen er overstået. "Go Collect" henvender sig til alle gymnasiale uddannelsessteder, og sidste år meldte næsten 3000 elever sig som indsamlere. 

Fallulah udtaler til pressen:
 - "Go Collect" er et fantastisk arrangement, som jeg er meget glad for at kunne være en del af. Når alle dørklokker er stemt, og bægrene fulde, så ser jeg frem til at fejre det bedste resultat sammen med dem, der har knoklet hårdest for denne gode sag. Jeg lover, det bliver en rigtig sjov og festlig aften.

Hos Dansk Røde Kors er man glade for, at der igen i år er en succesfuld dansk kunstner, der ønsker at bidrage til landsindsamlingen ved at give en gratis koncert. Sidste år blev hele 3000 danske gymnasieelever udrustet med indsamlingsbøsser på indsamlingsdagen, og Viborg Katedralskole kunne, som den skole med flest tilmeldte indsamlere, holde en fed gymnasiefest, hvor det var Kashmir, der indtog skolens scene, som tak for elevernes massive hjælp til nødhjælpsarbejdet.

Du kan læse meget mere om "Go Collect" og tilmelde dig og dit gymnasium som indsamler til fordel for Røde Kors' nødhjælpsarbejde på http://www.go-collect.dk og www.facebook.com/gocollect.

 

ANNONCE