Nyhed

Gellerupscenen tilføjer flere artister

Fredag den 9. september åbnes Gellerupscenen, hvor man udover Thomas Buttenschøn nu kan opleve yderligere tre navne

Fornylig skrev vi her på siden, at 2009 var året hvor Musikcaféen udarbejdede projektet REAL, som skulle danne ramme for koncerter med udgangspunkt i ikke-danske musiktraditioner, der skulle fremføres af herboende musikere med en flerkulturel baggrund. I samarbejde med blandt andre beboere fra Gellerupområdet ville Musikcaféen udvikle idéer til et levedygtigt koncept. Og det koncept er netop ved at tage form.

Fredag den 9. september optræder Thomas Buttenschøn i Gellerupscenens foyer, og nu tilføjes flere navne scenen, nemlig Marwan (billedet), Cha D og Milo. Med singlen "Drama" har Marwan opnået en del radioairplay og gjort sig bemærket.

Cha D udgav sit debutalbum "Er Vi Enig?" i starten af det igangværende år. Han har tidligere udgivet musik som en del af det aarhusianske crew Pimp A Lot, som også består af førnævnte Marwan, Jøden og Abu Malek.

Til at fuldende hiphop-line-uppet er Milo tilføjet programmet den 9. september.

Om projektet har Musikcaféens bestyrelsesformand Morten Lervig tidligere udtalt:

"I arbejdet med at etablere et spillested, som en del af de nye initiativer i Gellerup, skal der virkelig tænkes nyt i etableringsfasen. Vi forestiller os nogle partnere, som man normalt ikke vil se i forhold til et spillested. Kan for eksempel nogle af byens stærke udddannelsesinstitutioner se muligheder, der på forskellig vis kan bakke op om initiativet? Der er helt sikkert eksisterende aktiviteter og aktører, der kan medvirke til at kvalificere udviklingsarbejdet. Musikcaféen arbejder i det daglige med inddragelse og samarbejde som del af grundlaget for de mange forskellige stilarter og projekter på spillestedet. Det vil også være Musikcaféens tilgang til dette projekt. En række workshops, hvor interesserede og fagfolk involveres, vil kunne bidrage til at udvikle konceptet. Mon ikke idéen også kan blive inspireret af erfaringer med koncertpræsentation fra andre kulturer?".

Dørene åbnes kl. 20.00 og første navn kan opleves kl 20.30.

Entré 60 kr.

Mere information om forsalg, arrangementet med videre kan findes via Musikcaféens hjemmeside eller her.

ANNONCE