Nyhed

Jake Shears vil samarbejde med Queens Of The Stone Age

Scissor Sisters-forsangeren er desperat efter et samarbejde med Josh Homme og co.

Den flamboyante forsanger fra Scissor Sisters, Jake Shears, har fortalt Daily Star, at han er desperat efter at komme til at samarbejde med Queens Of The Stone Age på deres næste album.

"Det vil være et drømmesamarbejde, fordi jeg er kæmpe fan. Jeg vil virkelig, virkelig gerne synge på det næste Queen Of The Stone Age-album. Jeg er desperat."

Det udtaler den 32-årrige sanger til Daily Star og tilføjer:

"Og han (Josh Homme) er også fan af vores band, hvor underligt det end må lyde. Jeg synes han er et geni, en ægte rockstjerne, der lever iblandt os."

Ifølge planen vil Queens Of The Stone Ages kommende album være færdig ved udgangen af 2011. Om Jake Shears får sin desperate drøm opfyldt, står indtil videre hen i det uvisse.

Jake Shears bandkollega Ana Matronic har fortalt NME, at Scissors Sisters arbejder på opfølgeren til deres fjerde album "Night Work", og at det bliver et mere kaotisk værk end forgængeren.

Dave Grohl, der har været trommeslager i Queens Of The Stone Age, har tidligere "sagsøgt" Scissor Sisters for 75 millioner dollars for at have set Jake Shears' testikler ved en koncert.

ANNONCE