Nyhed

James Blake er stadig i topform

Den unge englænder imponerede GAFFAs anmelder i Vancouver

Den 14. november gæster James Blake atter Danmark til en koncert i et udsolgt Store Vega i København, og ifølge GAFFAs anmelder i Vancouver er den unge brite stadig i koncertmæssig storform. På Roskilde gav han en seksstjernet optræden, og i går fik han kastet fem stjerner af sig af Casper Faartoft, der blandt andet skrev fæølgende om koncerten i Canada:

"James Blake satte sig til rette og åbnede ballet med Unluck pumpende ud igennem lydanlægget. En fantastisk måde at anvende den ellers så ofte misbrugte autotune på. Lige så imponerende bevægede han sig mod den mere klaverbaserede Give Me My Month, før bandet kom på arbejde igen til Tep and the Logic fra hans selvbetitlede ep. […]

Bandet fik endnu en pause under Enough Thunder, som er et forholdsvis nyt nummer. Nummeret skubber forventningerne til James Blakes kommende ep i top. […]

En fuldendt aften, hvor kronen på værket kunne have været en opførelse af den nyligt offentliggjorte duet med Bon Iver, da Justin Vernon & Co. spillede tidligere på aftenen 30 meter fra Commodore Ballroom, men dette blev ikke en realitet. Til gengæld ser man bare frem til hans kommende udgivelse, for James Blakes talent rækker langt endnu."

Der skulle således være god grund til at glæde sig for dem, der har investeret i billetter til Blakes koncert den 14. november. Vi andre må glæde os til udgivelsen af "Enough Thunder", der skulle være på gaden den 10. oktober.

 

ANNONCE