Nyhed

Jamie Woon gæster Vega

Den engelske musiker vender tilbage til Danmark den 23. november

Efter at have spillet for et udsolgt Lille Vega i maj, og på årets Northside Festival i Aarhus, melder Jamie Woon sig klar til at indtage Store Vega den 23. november.

Med udgivelsen af hans debut album "Mirrorwriting", der indeholder hitsinglerne "Night Air" og "Lady Luck", fik Woon en plads på BBCs "Ones To Watch 2011"-liste og bød den unge engelske musiker en sikker start på karrieren. Også i Danmark har Jamie Woon gjort sig særdeles populær.

Jamie Woon skriver og komponerer numrene som et miks af soul, r&b og dubstep, tilsat hans bløde vokal, den mørke bas og de elektroniske toner.


Til NorthSide Festival gav GAFFAs anmelder, Nicholai Friis Pedersen, Jamie Woon-koncerten 5 stjerner blandt andet med ordene:

"Jamie Woons glimrende vokal var crisp, og det samme var de underliggende beats. Generelt stod koncerten, der videreførte og udviklede debutalbummets dubstep og smøde r'n'b, som et af Northside-søndagens højdepunkter."

Forsalget til koncerten i Store Vega den 23. november starter tirsdag den 20. september via billetlugen.dk, på tlf. 70 26 32 67 samt i Fona landet over.


ANNONCE