Nyhed

Kalle B holder foredrag i morgen

Som kreativ iværksætter, dj og marketing manager taler Kalle B om at skifte mellem mange kasketter

Som dj, arrangør og musikentreprenør blev Kalle B den første dansker, der vandt den britiske Young Creative Entrepreneur Music Award. Han vandt prisen for chill-out arrangementet Stella Polaris og Night Music Gallery, og fik en tur til The Great Escape, hvor han blandet andet fik lejlighed til at præsentere idéen bag Stella Polaris og Night Music Gallery for britiske branchefolk. 

Prisen blev fulgt med ordene: "Han har en fantastisk historie, energi og klare evner til at netværke både med det engelske marked og internationalt. Stella Polaris-festivalen har bygget et virkelig stærkt ry og de opfindsomme Night Music Gallery-events, der åbner kulturelle fora op til publikum gennem musik, er et koncept, der har potentiale til at blive delt internationalt".

Så det er nu, du skal tilmelde dig, hvis du har spørgsmål til en kreativ musikiværksætter eller til udbyttet af at deltage på en stor engelsk branchefestival.

Foredraget er arrangeret af Creative Hub og finder sted i morgen, tirsdag den 20. september, ved Rummet på Republikken Vesterbrogade 24B i København. Der er fri entré, og dørene og baren åbner kl. 16.30. Foredraget starter klokken 17.00 og varer en time. 

Tilmeld dig til gennem eventen på Facebook her.

ANNONCE