Nyhed

NorthSide Festival klar med billetsalget

Den aarhusianske fesival belønner de hurtige med billetter til særpris, når billetsalget sættes i gang mandag 3. oktober

NorthSide Festival 2012 afvikles i Ådalen i Aarhus i dagene 15.-17. juni, hvilket altså betyder, at festivalen i sit tredje år er blevet udvidet til tre dage. Dermed kommer der også mere musik på programmet, og fra den 3. oktober vil der være penge at spare, når der bliver sat 3.000 billetter i salg til særpris.

Om beslutningen om at sælge 3.000 billige billetter siger festivalens talsmand John Fogde:

"Dette års festival var en kæmpesucces, hvor der var udsolgt, og rigtig mange af gæsterne har efterfølgende fortalt os, at de forventer at komme igen til næste år. Her vil man kunne opleve endnu mere musik, og beslutningen om at udvide med en ekstra dag vil derfor også blive reflekteret i billetprisen. Derfor har vi valgt at reservere 3.000 billetter til de mest ivrige gæster, der fra 3. oktober vil kunne købe en partout-billet til 100 kroner mindre end den kostede i ugerne op til dette års festival. Der var et stort ønske om ratebilletter til denne sommers festival, og den mulighed vil der naturligvis også være i forbindelse med salget til næste års festival. Den mulighed træder dog først i kraft, når de 3.000 billetter til særpris er blevet solgt."

Billetsalget til NorthSide Festival 2012 starter 3. oktober klokken 10:00 via Billetlugen.dk, og her vil der være 3.000 partout-billetter til salg til 795,- kroner. Billetprisen ændres til 1.095,- for en partout-billet, når de 3.000 billige billetter er væk, dog senest 1. januar, og det vil være prisen frem til 31. marts, hvor eventuelt tilbageværende partout-billetter sælges til 1.395,- kroner.

I år kunne festivalens gæster nyde godt af bands som Band Of Horses, Elbow, Interpol og The Streets, og der endnu ikke offentliggjort navne til NorthSide Festival 2012, men de første aftaler forventes at være på plads i løbet af efteråret, udtaler John Fogde:

"Det er endnu lidt for tidligt at begynde at snakke om, hvilke genrer og navne, der vil blive præsenteret på NorthSide Festival 2012. Men man kan godt forvente, at en stor del af navnene stilmæssigt vil minde om det, man så på scenerne i år, og muligheden for nu at kunne præsentere musik over tre dage giver endnu flere muligheder for at kunne sammensætte et virkelig spændende program til næste års festival."

 

Prisstruktur for NorthSide Festival 2012:

Pris: 795,- kroner – 3.000 stk. (maks. fire billetter pr. kunde)

Pris: 1.095,- kroner – herefter (dog senest 1. januar) og indtil 31. marts

Pris: 1.395,- kroner – fra 1. april

Pris: 1.595,- kroner – fra 11. juni

 

NorthSide Festival 2012 afvikles i Ådalen i Aarhus i dagene 15.-17. juni 2012.

ANNONCE