Nyhed

Our Broken Garden åbner Días Nórdicos-festivalen

Our Broken Garden bliver det danske indslag i en femdobbelt nordisk koncertpakke i næste uge i Madrid

Días Nórdicos er en spansk festival med fokus på nordisk musik, kultur, design og mode. Startskuddet på dette års festival bliver to dage med musik på spillestedet Galileo Galilei tirsdag den 27. og onsdag den 28. september.

Cirka 500 madrilenere vil henholdsvis stifte bekendtskab med et program, der ud over Our Broken Garden alias Anna Brønsted består af svenske Andi Almqvist, islandske Helgi Jonsson, norske The Megaphonic Thrift og finske Zebra And Snake.

Dias Nórdicos har i øvrigt delvis dansk baggrund. Den spansk-danske forbindelse startede med, at Spot Festival inviterede journalister fra det dengang spansk/latinamerikansk-orienterede kulturmagasin Zona De Obras til Spot. Efter et par besøg fik Zona de Obras den ide at lave et specialfokus på dansk kultur, design, arkitektur etc., og det fødte idéen om nordisk fokus i magasinet og en nordisk festival, som debuterede sidste år med et tilrettelagt åbningsarrangement af ROSA - Dansk Rock Samråd.


Días Nórdicos foregår over en måned med jævnlige koncerter, udstillinger, film og foredrag. 

Danmark er repræsenteret på flere fronter. På musiksiden spiller det hemmeligholdte enmandsprojekt FCAN på Tempo Club den 13. oktober, ligesom rockgruppen Veto er på programmet den 28. oktober på Galileo Galilei.

ANNONCE