Nyhed

Red Hot Chili Peppers indtager førstepladsen

Det første album i fem år fra Anthony Kiedis & Co. er ny på albumhitlistens førsteplads

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort. Efter en sommer med vanligt få nyheder på hitlisten kan man godt mærke, at musikverdenen og dens fans er vågnet op her ved efterårets begyndelse, og vi møder derfor en hel stribe nyheder på denne uges top 40-albumhitliste. I denne uge finder vi en nyhed på førstepladsen, nemlig Red Hot Chili Peppers og deres første album i fem år, "I'm With You", der er gruppens tiende studiealbum og det første med deres nye guitarist Josh Klinghoffer.

Endnu en nyhed i en ganske anden musikalsk boldgade finder vi på andenpladsen, der besættes af Hansi Hinterseer og "Zwei Herzen".

På en femteplads møder vi ugens tredje nyhed, The Storm og deres tredje album, "Rebel Against Yourself".

Ny som nummer 11 er ep'en "Toppen Af Poppen fortolker Joey Moe" med deltagelse af blandt andre Anne Linnet, Sys Bjerre og Rasmus Nøhr.

David Guetta er ny som nummer 14 med "Nothing But The Beat", Li'l Wayne er ny som nummer 16 med "Tha Carter IV", Mikael Simpson går ind på 23. pladsen med "Noget Laant, Noget Blaat", Marie Key er ny på plads nummer 30 med "I Byen Igen", og endelig er Laust Sonne ny som nummer 40 med sit selvbetitlede debutalbum.

På hitlisten finder vi i denne uge en enkelt nyhed, nemlig Joey Moe, der er tilbage med sit album "Fuldmåne" på hitlistens ottendeplads.

Både track- og streaminghitlisten toppes af Rasmus Seebach og hans "I Mine Øjne", mens ringetonehitlistens førsteplads indtages af Nik & Jay og "Giv Mig Dine Tanker".

Se alle de officielle danske hitlister her.

ANNONCE