Nyhed

Ryan Adams til Aarhus [Opdateret]

Singer-songwriteren fra Jacksonville, North Carolina gæster Musikhuset 13. november

Ryan Adams udgiver 10. oktober sit 13. studiealbum, "Ashes & Fire", som han selv har udtalt bliver en tilbagevenden til hans klassiske countryrock efter sidste års flirt med metalmusikken på albumet "Orion".

Nu har Adams netop offentliggjort på sin Facebook-side, at han giver en solokoncert i Musikhuset Aarhus søndag den 13. november. Koncerten bliver hans første besøg i Aarhus. Billetsalget begynder fredag den 30. september.

Ryan Adams besøgte senest Danmark i juni, hvor han gav solokoncert i Koncerthuset i København. En koncert, som GAFFAs anmelder Peter Lykke Madsen tildelte de maksimale seks stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Ja, der blev småjoket hele aftenen igennem, men det er nok ikke realistisk at tro, at Ryan Adams bare vil levere et helt straight show, og de af os, der har siddet igennem en koncert i hans mere "besværlige" periode, kan bevidne, at det var en lettelse at kunne nyde en Adams i godt humør, og nå ja, hvis man skulle have glemt det: han spillede Whiskeytown!"

Billetpriser: 400 kr. og 350 kr. inkl. gebyr. Der kan maks købes 4 billetter pr. kunde, og de kan købes via Billetlugen fra på fredag klokken 10.

 

ANNONCE