Nyhed

Skandinaviens største digitale distributør er kommet til Danmark

Norske Phonofile rammer Danmark i september, hvilket giver nye muligheder for danske pladeselskaber og for dansk musik

Norske Phonofile er Skandinaviens største digitale uafhængige musikdistributør med over 600 pladeselskaber og et katalog på over 250.000 sange.

Fra september måned vil Phonofile ramme Danmark, som har nydt godt af væksten på det digitale streaming-musikmarked i Norge de sidste to år, og i dag står streaming via tjenester såsom Spotify og Wimp for cirka 50 procent af den samlede digitalomsætning inden for musik i Norge. Erfaringer fra de norske og svenske markeder viser også, at omsætningen fra streaming hos mange selskaber har overhalet omsætningen fra download.

Historien med de nye streamingsucceser i et musikmarked tager Phonofile nu med sig til Danmark. Dette sker samtidig med, at det tidligere på sommeren blev offentliggjort, at streamingtjenesten Spotify snart kommer til Danmark, og sammen med de eksisterende streamingtjenester såsom Wimp, TDC Play og diverse andre digitale platforme vil der være mange salgssteder at holde styr på for danske pladeselskaber. Alle disse platforme gør Skandinavien til et af de mest avancerede markeder i verden.


Læs mere om Phonofile her.

ANNONCE