Nyhed

Smuglyt Let Me Play Your Guitars debutalbum

Du har nu allerede mulighed for at lytte til det kommende debutalbum fra Let Me Play Your Guitar, der først udkommer på mandag

Let Me Play Your Guitar udgiver deres debutplade på mandag den 19. september. Men allerede fra i dag er det muligt at smuglytte til hele pladen via deres Bandpage på Facebook. De to brødre Emil og Jeppe Davidsen startede i 2009 bandet Let Me Play Your Guitar. Dengang bestod duoens sangkatalog af akustiske og bløde vokalharmonier. I dag har bandet vokset sig større og tæller nu seks medlemmer.

Livepremiere i København

Let Me Play Your Guitar spillede til sidste års Spot Festival, hvorefter de udgav ep'en "Doing Rainbows", hvorfra nummeret "400 Lies" hittede på Det Elektriske Barometer på P3. Sekstetten har igennem det sidste halve år arbejdet intenst på deres debutalbum, der udkommer den 19. september.


Fredag den 23. september har man mulighed for at opleve bandet spille nye sange, når bandet gæster spillestedet Beta i København. Inden da kan man lytte til albummet på Facebook-siden her eller via denne side.

 

ANNONCE