Nyhed

Støt Afrika og se fed musik i aften

Oplev bl.a. Trentemøller, Kenneth Bager og White Pony til arrangementet A Dance For Africa i aften i Kødbyen

Arrangementet, der foregår i aften, fredag den 9. september i Kødbyen i København, giver folk en unik chance for at hjælpe det østlige Afrika, der er ramt af tørke og hungersnød, og samtidig feste til en hær af Danmarks mest populære djs.

Oplev blandt andre Trentemøller (dj-sæt), Kenneth Bager, Kasper Bjørke, White Pony, TopGunn, Tomas Barfod, Alphabeat DJ Team, Pharfar, Giana Factory DJ Team og Julius Sylvest.

Det var for en måned siden, at producer og dj Kasper Bjørke fik idéen til at holde en fest på Bakken i Kødbyen, hvor alle dj's, der spiller, donerer deres honorar til Røde Kors. Herefter postede han en besked om det på Twitter, og kort efter svarede Pelle Peter (fra festkollektivet White Pony og P6 Beat): "Jeg vil gerne hjælpe!". På få minutter blev ideen skabt om at lave hele Kødbyen om til en stor indsamlings-fest.


Alle dj's donerer deres løn til sagen. Dertil samles der penge ind via Røde Kors' indsamlingsbøsser i entréen. 

Arrangørgruppen håber på i alt at kunne indsamle cirka 100.000 kr. i løbet af aftenen; penge, som vil gå ubeskåret til Røde Kors indsats i Østafrika. 

Flere navne og tiltag vil løbende blive offentliggjort op til aftenen for den store fest. Man kan holde sig opdateret på støttearrangementets Facebook-event-side.


ANNONCE