Nyhed

Sukkerchok holder pause

Efter godt tre år på landevejen har pigegruppen Sukkerchok valgt at holde pause på ubestemt tid

Malene, Kat og Simone fra pigegruppen Sukkerchok holder pause på ubestemt tid. Gruppen har turneret i knapt tre år og spillet over 300 koncerter, og nu har de så valgt at gå hver til sit.

Sukkerchok udtaler om pausen i en pressemeddelelse:

"Vi har haft nogle fantastiske og lærerige år sammen, men har brug for en pause i Sukkerchok og glæder os nu til at tage imod nye spændende udfordringer."

I september 2010 fik Sukkerchok selskab af Simone Cameron (tv. på billedet), der er datter og barnebarn af henholdsvis Debbie og afdøde Etta Cameron. Hun vandt konkurrencen om at komme med i Sukkerchok, efter at medlemmet Inez havde forladt gruppen.

I oktober 2010 udsendte den nye konstellation albummet "De 1000 drømmes nat". Det faldt ikke i GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehdings smag, og hun kvitterede med én stjerne, det samme, som hun gav gruppens første album "Hvor Som Helst – Når Som Helst" fra 2009. "Hvor som helst - Når som helst" indeholdt Sukkerchoks til dato største hit af samme navn, der fungerede som titelmelodi TV3-programet Paradise Hotel samme år. 

Sukkerchok opfylder de aftaler, de allerede har indgået.

Se videoen til "Hvor Som Helst – Når Som Helst" her:

ANNONCE