Nyhed

Svin holder releaseparty

Menigmands-avantgardisterne i bandet Svin holder releaseparty for deres kommende album

I vinteren 2008 blev bandet Svin dannet af medlemmerne Lars Bech Pilgaard (guitar), Henrik Pultz Melbye (tenorsax, clarinet), Magnus Bak (barytonist) og Thomas Eiler (trommer). Den 24. september udkommer gruppens debutplade "Heimat" på vinyl på det nystartede pladeselskab Mom Eat Dad Records med stærke kræfter fra blandt andet Magnus fra Gaarden og Among Relatives bag kulisserne i plade. Derfor holder bandet releaseparty den 24. september i København.

Svin beskriver deres musik som en form for lyrisk postrock, hvid støj, europæisk avantgarde, og bandet gør sig en dyd ud af at forene den frie jazz' utæmmede energi.

Henrik Pultz Melbye og Lars Bech Pilgaard fra Svin udtaler:

"Kvaliteten af Heimat giver os forhåbninger om at ramme et bredere segment, end hvad instrumentalmusik normalt gør. Det er en plade som bevæger sig ind og ud af klassiske dyder på hver sin side af "genresundet". Der er monumentale rockpassager med højt til loftet og melodien og simpliciteten i højsædet, ligesom forkærligheden for improviseret musik skinner klart og tydeligt igennem i lige så høj grad".

Releasefesten bliver afholdt den 24. september klokken 20.00 på Baghold, Vesterfælledvej 7A, København V. Til festen vil Svin spille et kort live-sæt, og Angel feat. Katrine Amsler vil spille op til dans.

ANNONCE