Nyhed

The Jayhawks gæster Voxhall

Det albumaktuelle country-rockband fra Amerika giver koncert i Aarhus til marts

I midten af 80'erne opstod det alternative country-rock band The Jayhawks, som i dag er mest kendt for debutalbummet "Hollywood Town Hall" fra 1992 og "Tomorrow The Green Grass", der fulgte tre år efter.

I 2003 udgav medlemmerne Gary Louris, Mark Olson, Tim O'Reagan, Karen Grotberg og Marc Perlman albummet "Rainy Day Music", og efter en albumpause på godt otte år har The Jayhawks netop udgivet "Mockingbird Time", som er blevet tildelt fire stjerner af GAFFAs Finn P. Madsen, som skriver:

"Nu er The Jayhawks samlet igen for første gang i 16 år med originalbesætning. Gruppens to hovedkræfter og sangskrivere Mark Olson og Gary Louris har for længst begravet stridsøksen og fortsætter, hvor de slap med "Mockingbird Time". Det er stadig efter The Byrds- og Gram Parsons-parametre, der skrives sange, og det fungerer gnidningsfrit det meste af albummet igennem".


Gruppen blev opløst i 2005, men blev gendannet i starten af det igangværende år, hvor de i samme omgang begyndte indspilningerne til albummet "Mockingbird Time", som er blevet udgivet i dag.

I august måned gav gruppen koncert i Amager Bio i København. Her fulgte en fire-stjernet anmeldelse af GAFFAs Peter Lykke Madsen.

Koncerten med The Jayhawks finder sted på Voxhall i Aarhus lørdag den 3. marts.


Billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE