Nyhed

The Walkabouts til Vega

Med sig tager Seattle-bandet deres første album i seks år

Den 21. oktober udgiver The Walkabouts albummet "Travels In The Dustland", som er det første siden "Acetylene" fra 2005. Dermed indtager bandet den 25. januar Lille Vega med en flok helt nye sange i bagagen.

"Travels In The Dustland" følger som nævnt op på "Acetylene" fra 2005, som dengang blev beskrevet således af GAFFAs Finn P. Madsen i dennes firestjernede anmeldelse:

"Selv om The Walkabouts kommer fra Seattle og har udgivet på Sub Pop, har de aldrig rigtigt haft noget med grungescenen at gøre. Derimod har gruppen været storleverandører af en smuk personlig blanding af folk, roots og guitardrevet rock, der toppede på mesterværket 'Devil's Road'. Pudsigt nok nærmer Acetylene's indædthed sig grungerockens frustrerede sjæl."

The Walkabouts blev dannet i 1984 og har siden på flere måder lagt grundstenen til de mange succesrige indie/folk-orkestre, der eksisterer i dag og blandt andet ydet indflydelse på Fleet Foxes, Bonnie "Prince" Billy, Bon Iver og Iron & Wine. 

The Walkabouts er selv inspireret af folke- og country-musikken og kunstnere som Townes Van Zandt, Neil Young og Johnny Cash, og nu er der således mulighed for at opleve bandet live, når de giver koncert i København i starten af næste år.

 

ANNONCE