Nyhed

Tue West udgiver nyt

Den danske musiker udsender ny single og album i både eget navn med sit engelsksprogede trio-projekt

Den danske allround-musiker Tue West er klar til at udgive sit femte studiealbum "Ikke Regulere Mere", som han selv har udarbejdet og produceret. Musikalske og visuelle inputs og idéer er kommet fra kunstner og tegner Rasmus Sørensen, og albummet er mixet af Mads Nørgaard.

I går den 5. september udkom førstesinglen "Vi Lægger Ingenting I Dage", og albummet "Ikke Regulere Mere" sendes på gaden den 6. november.

Ved siden af sin solokarriere har Tue West gang i folk-rock trio-projektet Jaruni, Moura And Wesko (billedet). Det hele startede som et country-projekt, der blev dannet af Tue West (vokal, keys, bas, trommer) og Claus Funch (vokal, guitar), men i 2010 fik projektet tilføjet endnu et element, bestående af engelske Emma Fleming (vokal, keys).


Trioens kommende album beskrives således:

"Det er endt med en pop 'n' roll-rockplade, til tider storladent, til tider tætladent, til tider er der elektroniske huller i den ellers mere akustiske og traditionelle sound".

I løbet af foråret turnerede trioen i Danmark, hvor de gav syv koncerter.


Førstesinglen "All I Have Been Doing" udkom i går den 5. september, og den 7. november frigives debutalbummet, der endnu ikke har fået en titel.

Du kan finde mere information om Jaruni, Moura And Weski via Facebook eller MySpace

 


ANNONCE