Nyhed

Washed Out gæster Vega med liveband

Den roste og albumaktulle chill wave-kunstner Washed Out gæster Vega med fuldt liveband til den fjerde udgave af koncertrækken Tomorrow Sounds Like

Efter at have fanget de alternative musikmediers opmærksomhed med den iørefaldende ep "Life of Leisure" fra starten af 2010, udgav Washed Out, alias Ernest Greene, i juni måned sit debutalbum "Within and Without". Og med dette indfriede han forventningerne og fangede endvidere opmærksomheden også hos de mere etablerede medier. 

Den 1. november gæster Washed Out Vega med fuldt liveband til den fjerde udgave af koncertrækken Tomorrow Sounds Like, der er et nyt koncertkoncept udviklet af bookingbureauet Smash!Bang!Pow! og Vega, hvor de hylder ny musik.

Washed Out udsender i øvrigt en ny single, "Amor Feti", den 7. november.


Washed Out har aldrig tidligere besøgt Danmark, og det er altså første gang, danskerne har mulighed for at opleve Washed Out live. Koncerten er i øvrigt hans eneste klub-show i Skandinavien i 2011. Til koncerten i Vega kan man se frem til at høre Washed Out fremføre sine elektroniske numre med hjælp fra et fuldt liveband.

ANNONCE