Nyhed

2Pac genopstår som hologram

Den afdøde gangsterrapper optrådte som hologram på den nyligt afholdte Coachella Festival

Publikum kunne se afdøde Tupac Shakur i øjnene da han i weekenden blev vakt til live under et show i den californiske ørken til den store festival Coachella. Det skete under Snoop Doggs og Dr. Dres show, ved hjælp af ny teknologi, der kan skabe et vellignende, om end temmelig sci-fi'et hologram. 

2Pac døde i 1996, efter at han blev skudt ved en drive-by shooting i Las Vegas den 7. september. 2Ppac havde overværet en boksekamp mellem Mike Tyson og Bruce Seldon, da han om aftenen blev myrdet af endnu ukendte gerningsmænd. 

2Pac udgav adskillige storsælgende album og blev efter sin død et symbol på West-Side-rapgenren. Der er udgivet et hav af materiale post mortem, men inden hans død var det albummene "Me Against The World" og "All Eyez On Me", der var hitlistebaskerne.


Til Coachella "optrådte" 2Pac alene med nummeret "Hail Mary", der er blevet udgivet efter hans død. Det andet nummer blev opført med Snoop Dogg. Nummeret hedder "2 of Amerikaz Most Wanted" og inkluderede også Snoop Dogg i den originale version. 

Efter de to numre forsvandt han bogstaveligt talt i den blå luft, og Dr. Dre og Snoop Dogg fortsatte deres show, der også inkluderede levende gæster i form af Eminem, 50 Cent, Wiz Khalifa og Kendrick Lamar.

Her kan du se det fantastiske og samtidig besynderlige skue:


ANNONCE