Nyhed

C.V. Jørgensen udgiver livealbum

Carsten Valentin har netop udsendt det dobbelte livealbum "Sange Fra Scenen"

I 2010 drog sangskriver-veteranen C.V. Jørgensen ud på en lang turné, der var hans første tour siden 2002 og hans første koncerter i samme periode bortset fra tre liveoptrædener i Aarhus Festuge 2009.

Turnéen er nu blevet foreviget på et dobbelt livealbum, der har fået titlen "Sange Fra Scenen" og netop er udkommet. Det bliver C.V. Jørgensens tredje livealbum efter "Lige Lovlig Live" fra 1986 og "Så Live Som Muligt" fra 2003. Der er til gengæld intet nyt om et muligt nyt studiealbum fra Carsten Valentin, hvis seneste studiealbum er "Fraklip Fra Det Fjerne" tilbage fra 2002. Dét album var Jørgensens 12. studiealbum fra og med debuten med "En Stynet Strejfer" i 1974.

GAFFAs Torben Holleufer anmeldte turnéstarten i 2010 på Viften i Rødovre. Han tildelte koncerten fire stjerner og skrev blandt andet:

"Det var langt hen ad vejen en fuldt godkendt koncert, C. V. Jørgensen og hans band leverede på Kulturhuset Viften i Rødovre. Så er det sagt. Men det var også et møde, hvor vi i en række numre befandt os mellem to stole, nemlig lyden fra slutfirserne og ekkoer af den triphop-influerede lyd, som startede med mesteralbummet, Sjælland. Men kun ekkoer, for en enkelt markant mand manglede i forhold til liveskiven fra 2003, nemlig trompetisten Flemming Agerskov. Dermed var der signaleret en lyd, som var tungere og mere bastant. Og det var lidt synd."

Lineuppet på albummet er som følger:

C. V. Jørgensen - vokal

Aske Jacoby - el-guitar

Gustaf Ljunggren - el-guitar, el-mandolin

Knut Henriksen - bas, kor

Gert Smedegaard - trommer

Rune Harder Olesen - congas, batá-tromme

 

Sætlisten på albummet, der er identisk med koncerternes, er som følger:

Cd1:

Altmuligmanden
Babylon
Flimmer fra en fjerner
Det regner i mit hjerte
Datadisciplin
Backstage boogie
Spildte bedrifter
Some Like It Hot

Cd2:

Til skaberens fulde tilfredshed
Skygger af skønhed
Florafobi
På gyngende grund
Kort proces
Ude af sync
Det si'r sig selv
Alle mine bagmænd
Elisabeth
Det ganske lille band

ANNONCE