Nyhed

D'Angelo til Vega

Amerikaneren vender tilbage til juli efter januars udsolgte koncert

"D'Angelo" imponerede stadig" var konklusionen fra GAFFAs Sohail Hassan, da den amerikanske soulsanger besøgte Vega den 27. januar. Og nu kan fans se frem til, at D'Angelo vender tilbage den 17. juli for at divertere med sange fra en karriere, som lettede med debutalbummet "Brown Sugar" tilbage i '95. Den solgte op mod 300.000 eksemplarer i USA og var med til at bane vejen for andre samtidige såkaldte neosoul-navne, for eksempel Erykah Badu, Maxwell og Lauryn Hill.

Efter en længere pause fra musikscenen vendte D'Angelo i 2000 tilbage med albummet "Voodoo", der gik direkte nr. 1 i USA og indbragte ham to Grammy-statuetter i kategorierne "Best Male R&B Vocal Performance" og "Best R&B Album".

Efter udgivelsen af "Voodoo" besluttede D'Angelo sig for igen at tage en længere pause fra musikken, og først i 2009 var der rygter om et længe ventet, tredje album. Albummet har endnu ikke set dagens lys, men D'Angelo begyndte i år at turnere igen med nyt materiale, som altså efter alt at dømme også kan opleves, når han gæster Vesterbro til sommer.

Billetter er i salg via Billetlugen.dk og koster 470 kroner ekskl. gebyr.

ANNONCE