Nyhed

GAFFA TV: Se ny video med Sky Architects

Se videoen til den nye single med det aarhusianske selverklærede doom-pop-band

Det aarhusianske selverklærede doom-pop-band Sky Architects, som indtil videre har gjort sig mere bemærket i udlandet end i Danmark udgiver d. 5. maj debutalbummet "The Promise of Tomorrow" i Europa, USA & Japan. Udgivelsen følger den plan, som bandet selv kalder: den store lancering.

"Vi har lavet en plan som gennemgår hver eneste lille detalje omkring pladen, og fra starten selv valgt datoer, budgetter, pr-kanaler, fokus-lande, m.m. og så har vi ellers sat planen lækkert op grafisk og sendt ud til de folk vi på forhånd har ment var de rette til at arbejde med pladen", fortæller Steffen Rasmussen fra Sky Architects.

Et af kravene har været, at alle parter skulle acceptere samarbejdet uden at høre pladen forinden, men udelukkende tro på projektet ud fra tidligere lyd og forretningsplanen. Resultatet er et samarbejde med bl.a. danske VME (Agnes Obel, Rosa Lux, Lis Er Stille med flere) og hollandske Dunk! Records.


Peter Mesnickow fra VME udtaler: "Jeg er ikke et sekund i tvivl om at Sky Architects nok skal få indspillet et fantastisk album. Alene ud fra bandets tidligere materiale, og ikke mindst deres energiske gå-på-mod, var jeg med det samme klar over at Sky Architects var et band vi gerne ville arbejde med".

Du kan nu se en musikvideo til singleforløberen, "We Will Never Forget This", på GAFFA.tv:


ANNONCE