Nyhed

Hør Oh Land i intime rammer

Den 22. april kan man opleve Oh Land til Louisiana Live, hvor hun sætter sig ned til samtale og spiller et par sange

Efter at have givet tre udsolgte koncerter med symfoniorkesteret i DRs Koncertsal senere i denne uge kommer Oh Land til Louisiana, hvor hun i intime rammer vil fortælle om sin musik, det internationale kunstnerliv og optræder med sang og dans til arrangementet "Oh Lands Univers" den 22. april.

Nanna Øland Fabricius er bedre kendt under sit scenenavn Oh Land, og er datter af den kendte organist Bendt Fabricius og operasangeren Bodil Øland. Oh Land gjorde sig bemærket i 2008 med debutalbummet "Fauna", som fik positive anmeldelser, hvor GAFFAs Thomas Borre tildelte albummet fire stjerner og skrev: "Der er højt til loftet i den finurlige lydverden, der bl.a. afslører en stor kærlighed for filminstruktører som Tim Burton, der mestrer evnen til at skabe uvirkelige, men troværdige verdner".

I 2011 udkom sangerindens andet selvbetitlede album, som for alvor satte gang i Oh Lands karriere. Albummet modtog fem stjerner af GAFFAs Michael Jose Gonzalez, som skrev: "Forventningerne har været høje til Oh Lands anden langspiller. Det store udland har fået øje på den danske sangerinde, og dette hendes selvbetitlede andet album udgør også hendes internationale debut. Heldigvis kan hun med sindsro sende denne fremragende plade på gaden.(…) Forventningerne er indfriet med en flot og farverig plade, der fremstår befriende helstøbt trods sin eventyrlystne natur". 

Og som Gonzalez skrev, så havde specielt USA fået øjnene op for den danske sangerinde, som nu turnerede diverse talkshows som "Late Show with David Letterman", "Jimmy Kimmel Live!" og "The Late Late Show with Craig Ferguson", samt turnerede som support for Orchestral Manoeuvres In The Dark.

Nu er Oh Land klar i mere intime og rolige ramme end tidligere, når hun sætter sig ned til samtale og spiller et par numre til Louisiana Live den 22. april. Læs mere om arrangementet her

Arrangementet er allerede udsolgt, men Louisiana har flere arrangementer i stil med dette inden længe. Læs mere her.

ANNONCE