Nyhed

Ny stockholmsk festival præsenterer pragtprogram

Markante kvinder i fokus ved Stockholm Music & Arts til august

Det er nogle af rockens mest markante kvinder, som det er lykkes arrangørerne at få til at stille op til Stockholm Music & Arts, som afvikles for første gang fra 3. til 5. august på Skeppsholmen i Stockholm.

Det er godtnok Antony & the Johnsons, som i selskab med Stockholms symfoniorkester åbner festen fredag den tredje, men herefter tager de stærke kvinder i den grad over: ligeledes fredag kan man opleve albumaktuelle Patti Smith (billedet) med band og Marianne Faithfull, mens lørdagens program byder på blandt andre svenske Laleh og Emmylou Harris, som senest kunne opleves herhjemme ved en blændende koncert i DR Koncerthuset i foråret 2011. 

Søndag er hovednavnene henholdsvis Björk og Buffy Sainte-Marie; den canadiske Cree-indianer som med sin ekspressive røst sang sig ind i manges bevidsthed med titelsangen til "Soldier Blue" i 1971 og senest var albumaktuel i 2008.

Billetter til hele festivalen koster 1495 svenske kroner, mens endags-billetter kan erhverves for 595 svenske kroner via Ticnet.se. Det er henholdsvis 1251 og 498 danske kroner. Se det fulde program og find praktisk info her.

ANNONCE