Nyhed

Oppenheimers Eftermiddag søger bands

Den aarhusianske upcoming-festival har netop åbnet for ansøgninger til årets festival

Den aarhusianske upcoming-festival Oppenheimers Eftermiddag har siden 2000 gjort sit for at eksponere det aarhusianske musikpublikum for ny dansk musik. Navne som Duné (billedet), The Blue Van, Fallulah, Ginger Ninja, Ida Gard, Asbjørn, Penny Police og Mads Björn er blandt de kunstnere, som – på et forholdsvis tidligt stadium i deres karriere – har nydt godt af den eksponering og bevågenhed, som en optræden på Oppenheimers Eftermiddag giver. Nu åbner festivalen for ansøgninger til årets festival, som finder sted på VoxHall lørdag den 18. august.

Oppenheimers Eftermiddag forsøger også at gøre afstanden mellem nye kunstnere og branchen mindre. Derfor inviterer festivalen folk fra musikbranchen og pressen samt de deltagende musikere til en komsammen, umiddelbart inden dørene åbnes for publikum. På denne måde har de involverede muligheden for at starte dialoger, som senere hen kan føre til forskellige former for samarbejde. Af denne grund prioriteres kunstnere, som ikke har væsentlige plade- og/eller booking/management-kontrakter, højest.

Et bredt spekter af folk i musikbranchen, heriblandt en repræsentant fra GAFFA, sidder i det udvalg, der udpeger de seks navne, som ud af sædvanligvis flere hundrede ansøgere bliver tilbudt en plads på Oppenheimers Eftermiddag. Under udvælgelsen vægtes kommercielt potentiale fuldt ud på højde med for eksempel originalitet og kunstnerisk integritet.

Oppenheimers Eftermiddag har netop nu åbnet ansøgningsrunden 2012. Klik ind på www.oppenheimers.dk for ansøgningsskema samt yderligere info. Ansøgningsfristen er 1. maj.

 

 

 

 

 

 

ANNONCE