Nyhed

Paul McCartney til Horsens

Den snart 70-årige sangskriverlegende gæster CASA Arena i juni

Paul McCartney fylder 18. juni 70 år, men har tilsyneladende ingen planer om at gå på pension. Tværtimod er han i fuld gang med sin "On The Run"-tour, som 12 dage efter den runde fødselsdag, altså lørdag 30. juni, rammer Danmark, nærmere betegnet CASA Arena i Horsens.
 
Paul McCartney, som i øjeblikket er på den sydamerikanske del af sin turné, har netop offentliggjort, at han vil bringe sin "On The Run"-tour til Danmark.
 
"On The Run"-turnéen er blevet set af over 500.000 publikummer siden turnéens begyndelse i USA i 2011. Når turnéen når Danmark, har den besøgt 17 lande. McCartneys sidste visit til Danmark var i Horsens i 2004 som en del af hans udendørs "04 Summer"-stadion-tour. Dengang uddelte GAFFAs anmelder fem stjerner under overskriften "Livsbekræftende legende."
 
Showet vil indeholde en sætliste, som trækker på næsten tre timer af udvalgte sange, tværs over katalogerne fra The Beatles og Wings til Pauls solokarriere. Sættet vil inkludere sange, som McCartney aldrig har optrådt med i Danmark før.
 
2012 markerer 40 året siden Paul McCartneys første tour som soloartist, to år efter at The Beatles gik hver til sit. Siden da har McCartney spillet på små og især store spillesteder i hele verden, blandt andet uden for Colosseum i Rom, på Moskvas Røde Plads, og i Det Hvide Hus i Washington for blot at nævne nogle få steder.
 
2012 markerer også 10-års jubilæet for Paul McCartneys nuværende band bestående af Paul "Wix" Wickens (keyboards), Brian Ray (bas guitar/guitar), Rusty Anderson (guitar) og Abe Laboriel Jr. (trommer).
 
Salget af billetter til koncerten lørdag den 30. juni starter lørdag den 28. april kl. 10 via GAFFA Live og i landets Fona-butikker.
 
Desuden sælges der billetter fra Det Gl. Rådhus på Søndergade i Horsens den 28. april ved personlig henvendelse.

Læs mere på www.horsensandfriends.dk.
 

 
 

ANNONCE